Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Времето е единствения показател за всичко! То отсява ценното от плявата. То ни води напред, то ни дава и взима!
Автор: anetta Категория: Други
Прочетен: 313958 Постинги: 218 Коментари: 789
Постинги в блога от 07.01.2022 г.
 Агитацията. Налагането на чужда воля, извиването на ръце и т.н.
Това за мен са абсолютно безотговорни хора. Ако човек е отговорен, той ще знае, че няма как да знае кое е добро и кое зло.
Темата е за ковид и ваксинирането. Побъркаха се, какво ли не измислят само и само да правят емоционален рекет.. ОТКАЗВАМ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!
Това не е ваксина, това е някаква течност, която никой не знае последствията, която НЕ ПРЕДПАЗВА от заразяване, която май трябва непрекъснато да се влива. 4 ваксини..за вирус..а се говори за пета..10..
а дали пък няма да се придобие някаква зависимост...и това да е целта?!
Не знам..но такова чудо като сега..май света не познава.
Първо започна с..
пазете възрастните хора, те умират
после стана
пазете се да не се заразите
сега пък
имунизирайте се за да го изкарате по-лесно
Наистина ли смятат, че с някакви сертификати, с ограничения, с емоционален рекет ще постигнат нещо?! Поне при мен, няма.
Само Бог разполага с живота ми, той го е дал, той ще го вземе..а дали ще е от вирус, болест..или нещастен случай..все тая..никой не излиза жив от живота...но този психически тормоз е просто НЕДОПУСТИМ!

Категория: Други
Прочетен: 1216 Коментари: 4 Гласове: 8
 Все повече се чува тази фраза..а тя е илюзия. Няма загубено време, има преживявания. Всеки, който ни е "загубил" времето, се превръща в урок, ама урока е, че не всичко може да стане така, както искаме. Урок по толерантност. Урок да не употребяваме хората за нашите цели и виждания, урок, че всеки е индивидуалност и има свои цели и мечти.
А всъщност загубеното време, е нашия живот... намереното време също.. : ))
В момента в който чуя..." кажи, за да не си губим времето взаимно" спирам да слушам. Т.е. отсреща човека иска да ме претопи, и да ме направи негов образ и подобие.. и защо?!
Ми в крайна сметка, този който не иска да си губи времето, да не се захваща за нищо..защото нищо в този свят не е сигурно.
Абе въобще в много клишета сме завряни и им робуваме.
Аз пък искам да си губя времето..да го дарявам, да го подарявам,.. без да мисля губя ли го..или не.. защото наистина цялото време, е нашият живот тук на Земята.
А така замисляйки се..не съжалявам за нищо..т.е. нямам изгубено време..: )) Е можех да си спестя някои илюзии, някои удари и болка..ама истината се ражда от болката..т.е. виждаш по-ясно нещата... и не ги повтаряш.
Разсъждавам си...ама явно целите станаха по-важни от хората...и заради някоя цел или идеал, даден човек може да нарани много..
Прекрасен ден, желая..: )
май скоро ще има и сняг и зима..а след няколко месеца идва и пролетта..после лятото...
но сега искам да е това...

image


Категория: Други
Прочетен: 222 Коментари: 1 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: anetta
Категория: Други
Прочетен: 313958
Постинги: 218
Коментари: 789
Гласове: 863
Календар
«  Януари, 2022  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31