Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Времето е единствения показател за всичко! То отсява ценното от плявата. То ни води напред, то ни дава и взима!
Автор: anetta Категория: Други
Прочетен: 314029 Постинги: 218 Коментари: 789
Постинги в блога от 10.11.2021 г.
 т.е. време за себе си, без отговорности и ангажименти..ще споделя и друго..
Винаги съм смятала, че разликата между любовта и омразата е една мисъл само..т.е. и двете са чувства..и то доста силни..но реално са едно. Любовта е продукт на душата..сърцето..или там каквото е, а омразата е продукт на егото. Т.е. когато егото завладее това чувство, то се превръща в омраза...Любовта те кара да летиш, а омразата да пълзиш..тъпо! А някои хора имат наистина Вселенско его...: ))) Е не казвам, че без его може..ама и то трябва да се подкастря...: ))) щото иначе става неуправляемо...

И ето нещо от душата...: )




Категория: Други
Прочетен: 543 Коментари: 3 Гласове: 6
 от два дни..това "кифла" ми вдига настроението...ама драмата не е при мен, а при хлапенце и приятеля и...т.е. зетя.
Та хлапенце си има една приятелка от детските си години. Тази приятелка, вярно, че от малка проявява капризи..маникюри, гримове, прически..и т.н., но извън това детето не е никак лошо. Напротив.
Та..онзи ден..хлапенце запознава приятелката си със зетя.. Малииии...: ))) Той като подскочил..амаа как така тази ти е приятелка..амааа не искам да я виждам повече..амааа шаш и паника...: )))
От което пък хлапенце взима отбранителна позиция..защото каквито и да са, това са децата от детството и, а и тя не е  свикнала да и се забранява. Никога не съм и забранявала нищо, винаги съм разчитала на диалог и здравия и разум, а тя го има. А пък и всеки човек е различен, различията не пречат, търсят се приликите и общия спомен..а те като деца си размятаха куклите..играчките..и т.н...т.е. един вид, каква е приятелката и за другите не я интересува.
Та се замислих за друго...как лесно се поставят етикетчета..и това е.Стана ми странно..зетя някаква заплаха ли усеща, та реагира така..или? Факт е, че хлапенце е различна..т.е. едно приятелство не може да окаже влияние..това и е от детските години..
После от НПМГ-то имаше други приятелства..сега от университета трети..в работата и четвърти..т.е. с напредването на живота..хората които познава се увеличават..
И се сетих за друг мил спомен..баща ми забраняваше на майка ми да дружи с нейната приятелка..защото тя пушела и майка ми щяла да пропуши..а да де, ама факт, майка ми никога не запали цигара. Светла им памет и на двамата. Приятелките ми пият..аз не понасям алкохол..е имаше малко конфликти от това..ама сега кротнаха и въобще не ме карат вече.
Та въпроса..с какъвто се събереш такъв ставаш..актуален ли е? Или поредното клише..
А иначе е слънчице..прекрасно ноемврийско време..за сега!
Пожелавам един прекрасен ден..и внимавайте с етикетчетата...щотооо това ви пречи да виждате по-далеч от собствената си камбанарийка..: )))
Черпя кафе и песничка..

пп..т.е. лъжа ви че ви черпя кафе..: ))) и да искам не мога..вие сами трябва да си го направите и да му се насладите..: )))

image
Категория: Други
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове: 4
Търсене

За този блог
Автор: anetta
Категория: Други
Прочетен: 314029
Постинги: 218
Коментари: 789
Гласове: 863
Календар
«  Ноември, 2021  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930