Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Времето е единствения показател за всичко! То отсява ценното от плявата. То ни води напред, то ни дава и взима!
Автор: anetta Категория: Други
Прочетен: 315155 Постинги: 218 Коментари: 789
Постинги в блога от 02.11.2021 г.
 и станете войни!...: ))) А ако чета за кралици, дали ще стана кралица..или извънземно..
Еййй много са си повярвали някои хора и са се наврели в такива филми..че човек с кеф да им гледа театрото..
Ако чета книги, които никой не трябва да знае..дали ще съм по-знаеща а?! : ))) но пък се кефя на великите манипулатори..как само си оправят тиражите, само от събиране на информация от нета..хоп и бестселър..и едно такова манипулативно заглавийце..че книгата им е за избрани...иии клъъъвв...: ))) е нищо де, хората имат нужда да се правят на умни..ама ако наистина са умни, ще разберат, че един живот няма да стигне за проучване на дадено нещо в основи..защото колкото повече знаеш, толкова повече усещаш, че нищо не знаеш..
Някъде прочетох и за критичното мислене..: ))) я да видиш..ама на кого критично..и колко критично и защо критично..и как може да има критика към нещо, което не познаваш..дори една ябълка има хиляди разновидности..а дори и от едно дърво ябълките са различни..тааа коя точно ябълка анализираш?!
пак се отплеснах..ама съм болнични и имам време доста да чета..и ми става забавно..
днес съм със Сигнал...

Категория: Други
Прочетен: 9547 Коментари: 14 Гласове: 6
 и емоционалната памет. Снощи се разрових в спомените си. Стана ми интересно, аз не помня човека в спомените ми, с какво е бил облечен, нито какво сме яли или пили..дори и говорили, но помня емоцията, която ми е създал..и съответно се усмихна или намръщя..т.е. пак влагам емоция.В обществото и в работата си, съм напълно беземоционана, там надявам маската на доброто възпитание и култура и това е. Многоо рядко някой може да види емоция в мен.С хората обаче, които по някава причина съм допуснала до себе си..съм доста емоционална..някои това ги плаши, на други им харесва..трети пък въобще не бележат..: ))) един вид, налудувай се на воля и кротвай..: ))
Сега, само да кажа, че емоцията не е истерия..поне при мен е, че един вид ти пука за човека отсреща..стана ли мълчелива и беземоционална..това значи че всичко е приключило с този човек..
Много пъти близки хора, като са ме питали, какво да ти подаря..за някакъв празник..им казвам..подарете ми емоция..ама а де, как да го разберат това...: )) Само хлапето ми успява да разбере..и подаръците ми от нея..са наистина емоционални-сърчице с надпис..билети за кино за двете..а сега е намислила и една мини екскурзия да си направим..т.е. емоцията е подарено време и внимание с любим човек.. На мен това ми стига, другото мога да си го купя и сама..
Наскоро срещнах един приятел, който преди 20 и кусур години ми беше като брат..като го видях и изписках от радост..и мет на врата..хубаво е, че той ме познават, защото понякога забравям, че съм жена..т.е. пола..и проявам чиста емоция на радост...но пред него не я крия..т.е. той знае какво е това..и не ме криви.
Та..емоциите. И колко хора са способни да ни създадат емоции..при мен са малко..а аз нямам идея, дали оставям помнещи се емоции..но бих се радвала, ако е така. На скоро една колежка ми се вайка, че синът и си хванал някаква грозна жена, която дори нямала оразование..и т.н., а синът и бил многоо влюбен, летял от щастие. Попитах я..ти друг път виждала ли си го такъв?..тя отговори "не". И тогава и казах, че вместо да се радва, че детето и е щастливо, че лети..че е обичано..тя седнала за грозота и образование да ми говори...Е нали това искаме за децата си..да са щастливи и обичани..
Много има какво да кажа за емоциите..но те се чувстват..и думите са прекалено слаби за тях...
Прекрасен вторник желая..иии много прекраснин емоции..: ))
Сигнал..Да те жадувам аз!..уникална песничка! Така ми звъни и телефона...: )))

Категория: Други
Прочетен: 858 Коментари: 8 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: anetta
Категория: Други
Прочетен: 315155
Постинги: 218
Коментари: 789
Гласове: 864
Календар
«  Ноември, 2021  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930