Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2021 13:06 - Обществото и властта..
Автор: anetta Категория: Други   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Живеем в свят, в който обикновените хора са опитни зайчета в ръцете на други хора, които са се закичили с власт. А какво е властта, някой, който едва ли не решава какво е добро за нас, който ни използва манипулира и ни учи на покорство.. а в същото време обира каймака. Продължавам да не доумявам какво беше това, с този коронавирус. Вирус има, зоовируси е имало и ще има, но тази безумица, която беше сега не е имало. За да сложи нещо човек на носа и устата си, трябва да е абсолютно стерилно..маските се продават на бройка и всеки ги пипа. КПП-та, фалирари и затворени бизнеси, а всеки, дори и ученик знае, че няма как да се спре разпространението на вирус, той може да е навсякъде и във всичко. Ваксините. Как ли не, да се ваксинирам, т.е. да вкарат в тялото ми течност, който първо никой не може да гарантира последиците от нея, второ вируса мутира, което е нормално. Така..шепа хора и организации преобърнаха света наопаки, направиха ни луди калинки, само защото имат власт да го направят. Здравната система. На всеки му е ясно, че по този начин не работи..тя се превръща в убиец, защо се продължава така?!
Наистина ставаме опитни зайчета в експериментална лаборатория..и това вече става очевадно.
До къде ли ще стигнат хората по този начин?! И дали Земята няма да се превърне в един голям затвор с надзиратели?
Вчера си говорихме с един познат, на по цигара /т.е. разговора беше кратък/ но пък той каза друго, което ме замисли. Всички тези сателити на Мъск, защо точно сега се изтреляха? Четох официалната версия за това, но някак ми се разми откъм доводи...т.е. с една дума..на къде върви света?!
А иначе пожелавам спорна седмица и прекрасен дъждовен ден...:)


пп а може би това с ваксините е някакъв експеримент, за процента покорни хора?..не знам, но времето ще си покаже, интересното предстои..



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anetta
Категория: Други
Прочетен: 313178
Постинги: 218
Коментари: 789
Гласове: 863
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031