Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2021 21:06 - Чета и не вярвам какво прочитам..
Автор: anetta Категория: Други   
Прочетен: 1935 Коментари: 11 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 светът наистина обезумя. Зелен сертификат или антигенен тест, или отрицателен пср..егати и дискриминацията! Тези хора ме вкарват наистина в инат с това извиване на ръце. Ми ок, няма да ходя по молове, забравям театри кина, хотели и затворени събития..докато трае това. То ще е година..две..докато някои хора станат милиардери..парите се преразпределят..и? Ваксинираните цял живот ще се чудят какво са им вкарали..и какви последствия може да има това..защото сяка външна намеса в организма има последствия. 
Такъв хаос създаде този ковид, че просто не е истина. Отложиха се планови операции..болнично лечение, спешни случаи..умориха сумати хора..а даже не виждам защо? Ама то даже не е и вируса..пропагандата..всяването на страх, стрес..а всички знаят че от стрес имунитета се срива..
А на изборите?! 20 процента ли ще имат право на глас? Поредното тъпо, необмислено и противоречиво разпореждане! 
Аз и тест отказвам да си направя..поставят ми условия, да дам гласа си за някого..



Гласувай:
9



1. sekirata - .................
19.10.2021 21:09
ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕ НИ ЗАТВОРЯТ,ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО!? ВАКСИНИРАНИ СРЕЩУ НЕВАКСИНИРАНИ-РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!!!!!!!!!!!!!
ВАКСИНИРАНИТЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА, ДОКАЗАХА ГО НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!
НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА ДАЛИ МАСА ПАРИ ЗА ВАКСИНИ И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НАКАРАТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВАКСИНИРА, НЕ ЧЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ХОРАТА.

АКО ВКАРАТ РУСКАТА И КИТАЙСКАТА

ЩЕ СЕ ВАКСИНИРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ –СИГУРНА СЪМ, НО НАШИТЕ СА ДАЛИ МИЛИОНИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ,БЛИЖАТ ИМ.......НА ЕВРОПА

И ЗАЩО МИ КАЖЕТЕ ТЕ РЕШАВАТ С КАКВО ДА ВАКСИНИРАТ НАРОДА СИ?!

ЗАЩО?!
цитирай
2. anetta - Ама ти разбираш ли, че аз наистина не вярвам на очите си..
19.10.2021 21:18
какви безумия чета. Няма лекарство за вируса, а ще лекуват здравите, като ги заразяват по време на пандемия..или грипен сезон! Абе тези хора наистина ли целта им е да ни уморят?!
Как може по време на пандемия, да се слагат ваксини, които дори и не гарантират, че няма да се заразиш? Ваксина се прави при напълно здрав човек и доста преди грипа или вируса да върлува..Баси нещастниците, ами остави другото ами ти извиват ръцете..да го направиш ужким сам и доброволно..
цитирай
3. nebonebo - Привет, Ани!
19.10.2021 21:23
Вече нищо не ме учудва. Мислех, че в България няма да се изпълни този сценарий...Е, факт! Моловете не са ми жизнено необходими, кината също, театрите ще ми липсват, фитнесът го практикувам на селска земя, барчето ще ми се отрази недобре, защото е място, където разпускам по на кафе или чай с дружки, социалният ми контакт. Проблемът е в разделението и противопоставянето на ваксинирани и не приели идеята за ваксинация. От там следва и друго - отнетата свобода води до избуяване на омразата, яростта, непримиримостта с условията на дискриминация... Гладът ще е по-страшен от всякакви мерки...
цитирай
4. anetta - Здравей..: )
19.10.2021 21:46
Искрено се надявам, тази омраза да е временна и хората да осъзнаят и видят реалната картинка, колкото и неприятна да е тя. Всичките "мерки" приложени досега са някакви безумия, които наистина противоречат с това, че сме мислещи същества. Имала съм щастието да бъда в пряк контакт с имунолози и то професори..и оттам знам, че грип или вирус си отива, като се добие естествен имунитет. Зоовируси е имало и ще има..тези които са изкарали свинския и птичия грип, ще им е по-лесно с този..а другите, трябва да го преболедуват. Защо не се обръщат внимание на хроничните заболявания, на имунитета, а слагат ваксини по време на пандемия?! Т.е. един път се вкарва вируса и ако се заразиш на другия ден, още един път поемаш заразата...
Когато правех задължителните ваксини на детето си, не съм мрънкала, напротив има ги всичките, но тогава едно от условията, е детето да е здраво, жизнено..А сега? Нямам идея преди ваксина дали се прави тест за ковид..ама ако не се, т.е. ако си болен в момента, те пак ти вкарват вируса..Логика?!
А професор..имунолог, не се ваксинираше от грип..това съм го видяла с очите си..защо ли?!
Поздрави! : ) И това ще мине..ама е неадекватно и тъпо..и рекетьорско!
цитирай
5. vesever - Въпрос на време е да почнат да се о...
19.10.2021 22:20
Въпрос на време е да почнат да се осъзнават. Лошото е, че много хора ще пострадат!
Поздрави, Ани!
цитирай
6. panazea - Поздравления , Ани !
19.10.2021 22:53
Не мога да изразя възхищението си !
Казваш това , което ние си мислим !
Затварят България! Затварят Света !
Как ще стане това ?
Поздрав !
Панацея
цитирай
7. anetta - Вес,
19.10.2021 23:03
vesever написа:
Въпрос на време е да почнат да се осъзнават. Лошото е, че много хора ще пострадат!
Поздрави, Ани!

на сила не можеш на някой нито да дадеш, нито да го предпазиш от каквото и да е, ако сам не се изправи и не види пародията ковид и не самия ковид, вирус има..а мерките, ваксините, рекетите.. С телефончета не стана, сега се опитват силово да наложат ваксините..ми ок, лишавам се от всичко, но отказвам ваксина..и? Какво следва?! На изборите 20 процента ли ще могат да гласуват? Или тогава ще отменят нареждането..пародия бе..пълна пародия на малоумщина..т.е. за изборите няма да има ковид...
Какво направиха при локдауните..защото и това помня..в банките, аптеките, магазините, не можеше да влизат повече от двама човека..Навън на студа се виеха опашки..хората мръзнеха и чакаха. Ама то при ковид и простуди нямаше..и настинки..А парите които се премятат от ръка на ръка..а ако някой в хлебозавода е болен..и познай дали хляба няма да е заразен.. Ами храните с които се хранехме..маските които се продават на бройка и се пипат с ръце?! Ама ние сме в локдаун..Боже, колко префърцунено и тъпо звучи...
цитирай
8. anetta - Здравей, Панацея..
19.10.2021 23:18
panazea написа:
Не мога да изразя възхищението си !
Казваш това , което ние си мислим !
Затварят България! Затварят Света !
Как ще стане това ?
Поздрав !
Панацея

знаеш ли колко съм ровила, мислила, търсила отговори..кои и защо създадоха това положение. СЗО ясно..те имат защо..но може би за пореден път се потвърди мнението ми, че медиите са най-великата сила на Земята. То не бяха снимки с бронирани ковчези..то не бяха статии, че хората мрат като мухи..то не бяха статистики в реално време..и това тотално забърка и правителства и държави..а като се намеси и някой подкупен "капацитет" и то картинката става ясна. Но едно не ми е ясно..не разбират ли, че си играят с живи хора..с техните съдби..Защото да, за тях сме просто статистика..ама като уморят наш роднина, брат сестра, майка баща, любим..с неадекватни забрани за операции, забавено лечение и т.н., нещата стават вече други. Как баща да обясни на детето си, че не може да работи, че са го затворили защото има локдаун. Мерки..60 на 40..гавра отвсякъде! Ама то накъдето и да погледнеш смърди..Тези деца ще имат пропуск в образованието за цял живот..ами студентите...абе защо не мислят бе..че това което правят сега..вече почти две години..ще е с прекалено висока цена занапред..
Като тук въобще не коментирам ваксините..те пък какви поражения могат да създадат..там е загадка..но пък излъгаха доста хора да бъдат статистика на експеримент..
цитирай
9. panazea - Още преди една година и половина гледах и четох .
19.10.2021 23:37
Китайката обясняваше как да се предпазиме.
Видях какъв концлагер е Китай. 2 милиона души са избягали от Ухан като са си хвърлили телефоните , за да не могат по тях да ги проследят.
В Ухан близката лаборатория до пазара е била финансирана от френската министърка на здравето , която после подава оставка. В тази лаборатория са правени опити с прилепи. Министърката е ходела на проверка на сигурността на лабораторията.
Слушах италианското радио. Правеха разбор на тежко засегнатата Италия. Всички възрастни от домовете са били задължително ваксинирани срещу тогавашния грип. Те дават най-много починали. В Алпите австрийци се спускат с лифтовете , карат ски , пият в локалите и си тръгват. Зимните курорти дават най-много болни. Значение има комбинацията вирус- студ при носоглътката.
Доктор Ди Белла говореше за засилване на имунната състема с витамин Д и Слънце. Нашите затвориха парковете и градините. Оставиха само веригите магазини , където се върти един и същи мръсен въздух . Кой проверява колко начесто си сменят филтрите? Там се събират тълпи хора!
Безумните им заповеди нямат край ! Сега 18 месеца след това се опитват пак да ни затворят и децата над 12 години да ги ваксинират!
Въпросът е , Ще им се дадем ли ?
Панацея
цитирай
10. anetta - Да.
20.10.2021 09:29
Нас ни апелираха и всяваха страх да пазим родителите си, да ги изолираме, а те какво. Експериментална ваксина създадена за няколко месеца, при мутиращ вирус, ама те вирусите за това са опасни, защото мутират, но ги изпробваха на старите хора нали?
А и друго. Знаеш ли докато излизаха тези от НОЩ колко съм се опитвала да задам въпроса, защо съобщават само бройката на починалите? Хората не са бройка. Защо не пишат имената им, години, и от какво са починали..защото от вируса не може да починат..А познай! Получих единн единствен отговор..че това било защита на личните данни...Каква защита бе..две имена и години..Значи като бройка не сме защитени.. Ама и това нормално..така щяха много бързо да се издадат..а и познати и роднини можеха да дадат повече информация..друго си е да са само цифричка..
Защо не се даде гласност за пср-ите..че при три направени теста за един ден резултатите са различни..кой е верният?
Ама знаеш ли това донякъде беше много полезно..стига хората да могат да видят в какъв свят живеем..и как наистина сме роби..или експериментални зайчета в ръцете на световните сили.. Ако и сега не се усетят..миии..
цитирай
11. anetta - А между другото..ние сме болна нация..
20.10.2021 09:37
разболяват ни боклуците които ядем, въздуха, който дишаме, стреса под който живеем. Заплати..цени..
и съвсем нормално е..при болни хора, вируса да прави поразии..
защо за това не се говори? Защо не ни пазят от храните, стреса..
погледнах във фейса..май никой не ги взима вече насериозно..хората яко да се забавляват с тези сертификати..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anetta
Категория: Други
Прочетен: 313697
Постинги: 218
Коментари: 789
Гласове: 863
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031