Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Времето е единствения показател за всичко! То отсява ценното от плявата. То ни води напред, то ни дава и взима!
Автор: anetta Категория: Други
Прочетен: 245795 Постинги: 218 Коментари: 790
Постинги в блога от Октомври, 2020 г.
  Как се влюбват мъжете според зодията им   image

Илюстрация: Maxim Maksutov / Shutterstock

МИСТЕРИИ

 08 окт. 2020, 11:37 ч.

#зодии

(75.2K)

Овен – От пръв поглед! Тръпката минава през цялото му тяло и той вече не може да мисли за друго, освен за дамата, покорила сърцето му. Как ще разберете дали е влюбен във вас? Ами ще получавате ежедневно подаръци, че понякога и по 2-3 пъти. Хубави букети, скъпи парфюми, бижута… Влюбеният Овен не пести нито средства, нито комплименти. Друг е въпросът, че като отмине първоначалната еуфория, трябва да сте готови да се запознаете и с другото му лице – съвсем не толкова галантно и рицарско.

Телец – На него му отнема съвсем малко време да се влюби. Етапите са 2 – първо е привлечен от красотата и после задължително от обноските на жената. Той не умее добре да показва чувствата си, защото предпочита дамата да прави първите крачки. И все пак, влюбеният Телец винаги залага на изискани вечери, театър, изложби… И на шегата. Единият от първите признаци, че той е привлечен от теб е, ако започне най-неочаквано да се шегува (често доста пикантно).

Близнаци – Когато този мъж започва да се влюбва, това задължително си проличава по неговата… натрапчивост. Обектът му на чувства изведнъж осъзнава, че го вижда навсякъде – в кварталния магазин, в нейния фитнес, в киното, в любимото и кафене. Но това е само началото! Колкото повече хлътва, толкова по-обсебващ става – звъни през половин час, пуска безброй съобщения, пише забавни цитати на стената ти, а понякога направо те поздравява с романтична песен. Само не се заблуждавай, че след като днес си на пиедестал в очите му и утре ще си там. Той се влюбва бързо и страстно, но толкова бързо може и да те разлюби.

Рак – Тези момчета имат много интересен подход за разкриване на чувства. И това е старанието им да се покажат отговорни, надеждни, състрадателни, разбиращи, подкрепящи… идеални! Преди това да стане, обаче, бъдете сигурни, че моралният и ценящ семейството Рак, хубаво си е помислил дали вие сте потенциалната му голяма любов. Той не се влюбва от пръв поглед, а предпочита да открие качества като скромност, практичност, доброта, грижовност. Трябва да знаете и още нещо – повечето Раци не споделят на глас чувствата си! Те може с години да „кръжат“ около вас без дори дума да кажат, че ви имат за повече от добра позната.

Лъв – Той се влюбва бързо, но винаги в красотата на не само на тялото, а и на душата. Когато няма жена, покорила сърцето му, Лъвът изглежда влюбен във… всяка. :) Но има ли такава, той просто дава ясно на всяка друга да разбере, че няма шанс с него. Не, че се държи хладно, това не е типично за същността му. Той отново си е все така чаровен и мил. Но стане ли ухажорката по-настъпателна, категорично й заявява, че нищо не може да се случи между тях. Той вече си има момиче!
 

Дева – Не очаквайте от този мъж да ви заговори за любов още в началото. Той може да се впечатли от красотата ви, но тя не е най-важното. Има нужда от време да разбере дали сте на нивото му. И най-вече да ви приеме като приятел. След като остане впечатлен от интелекта ви, вече се появява шанс за любов. И тогава вие ще разберете категорично за чувствата му. Девата просто спира да се интересува от всеки друг човек, освен вас. Приятели, семейство, всичко остава на по-заден план. Важна сте вие, вашите нужди и вашето благоденствие.

 

Везни – Влюбват се… неочаквано. В поглед, жест, усмивка. Но тези мъже са и толкова любезни и мили, че често създават измамно впечатление за романтични чувства. Те могат да се държат еднакво добре както с най-голямата си любов, така и с най-големия си враг. Когато са влюбени, обаче, те постоянно търсят близост с дамата на сърцето си. Често дори я провокират към действие. Най-лесно ще ви е да разберете дали си пада по вас, ако проявите някакво желание за близост (държане за ръка, прегръдка, покана в дома ви) и той се съгласи. Ако не изпитва нищо, със сигурност ще намери тактичен начин да отхвърли близостта ви.

Скорпион – Изключително добър психолог. Той знае какво искате да чуете, знае и кога искате да го чуете. Може да ви говори все едно сте единствената за него и същевременно тайно да намига на друга жена. Но, когато е влюбен, го издава задължителното му чувство за собственост. То се чете дори в очите му при всеки ваш жест на пренебрежение. Те казват „Ти си моя!“. В допълнение към това идва и желанието му нещата бързо да се случат. Първата целувка, първият секс и нищо чудно да ви предложи да заживеете заедно още на първия месец.

Стрелец – Той се влюбва също бързо, но задължително в красива (или по-скоро поддържана) жена. За него не е важен толкова характерът, колкото тя да бъде изпипана от-до. Когато чувствата се появят, той буквално заприличва на сладко кученце, обикалящо около своя стопанин. Винаги се върти около нея, пуска шега след шега, за да я разсмее, а в очите му се чете обожание. Между другото, не се учудвайте, ако от нищото ви изцепи, че ви обича или направо, че иска да се ожени за вас. Когато се влюби, този мъж става едно чисто и искрено дете, което е готово да даде тонове любов.

Козирог – Той се влюбва изключително „интересно“ и винаги в двете крайности. Или поглежда една жена и знае, че тя е неговата сродна душа. Като, естествено, не губи и секунда време – не спира да я ухажва и увещава, докато не я спечели. Или се влюбва наистина бавно и болезнено. Отрича чувствата си, става объркан, изнервен, дори груб. След като събере смелост да признае пред себе си какво изпитва (а това може да отнеме месеци), едва тогава признава и пред въпросната дама. Но винаги е директен в признанието и не шикалкави!

Водолей – За него любовта е нещо абстрактно. Той по-скоро има нужда от приятел до себе си, не от интимен партньор. Затова обикновено се влюбва в близка приятелка. Да знаете, че процесът е и обратим, но пък поне няма да ви е скучно. Иначе той ще признае за любовта си сам. И то по най-романтичния начин. Ще се чувствате като главна героиня от любовен филм – залез, нежни думи, дори поема и обещания за вечно щастие.

Риби – Ами той се влюбва лесно, но не признава лесно чувствата си. Ще стои настрана, ще пише името ви на листчета, ще рисува сърца и ще въздиша тъжно. След като му мине този страдалчески период, той ще започне малко по малко да ви признава какво изпитва. На час по лъжичка. Ще бъде подозрителен към всяка ваша реакция и именно това ще определи следващата му крачка. Ако вие приемете радостно интереса му към вас, скоро ще получите и пълни признания. Но ако се държите резервирано, той може и никога да не се реши.

Нещо ми омръзна тази сериозност навсякъде, хайде поне за малко да бъдем несериозни..: ))
С пожелание за прекрасен ден..:)

Категория: Други
Прочетен: 160 Коментари: 1 Гласове: 2
 Сякаш времето е с нас и прави така, че да понасяме по-лесно недомислиците  ни. Пак с маски,, то не че въобще са ги махали де..ама някак ми е странно да вървя по улиците и да гледам очи..само очи. Станахме бетер арабският свят.
Замислих се обаче над друго. На каква база се градят човешките взаимоотношения. Много често тяхната основа са лъжата и изгодата,  Има редки и красиви взаимоотношения, които се градят на доверие и любов...а има и огромнен процент безразличие и цинизъм. Защо и от какво се превръщаме в циници?
Какво не ни достига или е в излишък, та много пъти забравяме да сме Човеци?
Май излишъците ни са много..а дозата прави "лекарството".
Въпреки, че го осъзнавам и пиша това, усщам се от време на време как и аз се превръщам в циник. Как апатията и безразличието ме грабват..и казвам.."какво пък, да се оправят" А не трябва да е така..защото има една Вселенска мъдрост, "каквото носиш в себе си, това може да дадеш, това и ще получиш". Т.е. "ремонтът" за това което не искаш, трябва да започнеш първо в себе си..
Абе интересно нещо е това живота..виждаме сламката в очите на другия, а не забелязваме гредата в нашите очи...: )
Наскоро четох нещо интересно, как спомените и интерпретацията ни към тях, влияят на живота ни. Как се повтарят едни и същи модели и как човек не може да живее пълноценно, А живеем само тук и сега..миналото е единственото място на което не можем да се върнем, а бъдещето е само в мислите ни..
Абе разсъждавам си..опитвам се да разбера какво му липсва на човек, за да бъде удовлетворен и щастлив..да се усмихва и да не е циник. май наистина излишъците са ни в повече..: )
Пожелавам един прекрасен ден...
есен е..и то прекрасна..със Слънчице!
image
Категория: Други
Прочетен: 136 Коментари: 0 Гласове: 2
19.10.2020 10:05 - Добро утро!
 Споделям с вас, седем стъпки за един усмихнат и щастлив ден.
Първо - много е важно събуждането. То става бавно..много бавно. Отваряте първо само едното око, сканирате с него външния фактор - светлина, ако се е съмнало, значи е време, а ако е тъмно го затваряте пак и си доспивате. След това си подавате едното краче от завивката, за да изследвате фактор топлина, ако не ви хареса, приберете си го пак вътре натопло.
Второ - разсънвате първо двигателните мозъчни клетки..една две са достатъчни, колкото да отидете до кафе машината. Ароматът на топло кафе, ще продължи събуждането.
Трето - нарамвате завивката си, сядате на диванчето..или образно казано се разтягате в него и бавно отпивате глътка по глътка.
Трето - не концентрирайте мисълта си в нищо, оставете я да блуждае..т.е. мисловните клетки нека поспят още малко
Четвърто..спомнете си кой ден е днес, ако е почивен, обратно в леглото, ако е работен е време е за банята.
Пето - врме е за обличане, контене и мисъл за излизане. Ама едно по едно, не се преуморявайте..
Шесто - къде ли ми е ключът от колата?!, трябва да събудите и спомените си..ама действайте лежерно..
Седмо..вече сте нов събуден човек и е време за действие и приключенията през днешният ден.: ))) 
И последно ..мислете само за положителни неща..и сам да се усмихвате, не е проблем...:)

пп аа забравих за музиката, хубаво е на се разсънвате на фона на тиха и спокойна музика..нещо от рода на това..
Категория: Други
Прочетен: 334 Коментари: 4 Гласове: 3
18.10.2020 09:27 - Добро утро..
 Казват, че красотата е в очите на виждащия..а има ли по-красив сезон от есента? : )
Пожелавам един уютен и топъл неделен ден..

image
Категория: Други
Прочетен: 710 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: anetta
Категория: Други
Прочетен: 245795
Постинги: 218
Коментари: 790
Гласове: 862
Календар
«  Октомври, 2020  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031