Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Времето е единствения показател за всичко! То отсява ценното от плявата. То ни води напред, то ни дава и взима!
Автор: anetta Категория: Други
Прочетен: 317100 Постинги: 218 Коментари: 789
Постинги в блога от Юни, 2021 г.
 се раждат след болка. Снощи се бях замислила. За да се роди човек, болка изпитват и майката и бебето. За да излезе на белият свят то се свива и тръгва, предполагам, че доста го боли, докато поеме първата глътка въздух. Майката също изпитва нечовешки болки. При смъртта май е същото..тялото боли, но душата иска да излезе и да поеме и тя първата си глътка свобода от болното си тяло.
Всяка промяна в битието и човешкият живот също е свързана с болка и едва когато човек остане сам със себе си, вижда нещата ясно. Разбира, че всичко, което му се е случило досега е плод на Битието и на собствените му представи за живот. След болката винаги идва Светлина..
Но най-интересното е, че в безсмислието и болката, трябва да намерим смисъла да живеем.
А живота продължава...
Категория: Други
Прочетен: 403 Коментари: 0 Гласове: 6
19.06.2021 22:46 - В това..
 има много за замисляне.. : )

image
Категория: Други
Прочетен: 1250 Коментари: 0 Гласове: 3
 Живеем в свят, в който обикновените хора са опитни зайчета в ръцете на други хора, които са се закичили с власт. А какво е властта, някой, който едва ли не решава какво е добро за нас, който ни използва манипулира и ни учи на покорство.. а в същото време обира каймака. Продължавам да не доумявам какво беше това, с този коронавирус. Вирус има, зоовируси е имало и ще има, но тази безумица, която беше сега не е имало. За да сложи нещо човек на носа и устата си, трябва да е абсолютно стерилно..маските се продават на бройка и всеки ги пипа. КПП-та, фалирари и затворени бизнеси, а всеки, дори и ученик знае, че няма как да се спре разпространението на вирус, той може да е навсякъде и във всичко. Ваксините. Как ли не, да се ваксинирам, т.е. да вкарат в тялото ми течност, който първо никой не може да гарантира последиците от нея, второ вируса мутира, което е нормално. Така..шепа хора и организации преобърнаха света наопаки, направиха ни луди калинки, само защото имат власт да го направят. Здравната система. На всеки му е ясно, че по този начин не работи..тя се превръща в убиец, защо се продължава така?!
Наистина ставаме опитни зайчета в експериментална лаборатория..и това вече става очевадно.
До къде ли ще стигнат хората по този начин?! И дали Земята няма да се превърне в един голям затвор с надзиратели?
Вчера си говорихме с един познат, на по цигара /т.е. разговора беше кратък/ но пък той каза друго, което ме замисли. Всички тези сателити на Мъск, защо точно сега се изтреляха? Четох официалната версия за това, но някак ми се разми откъм доводи...т.е. с една дума..на къде върви света?!
А иначе пожелавам спорна седмица и прекрасен дъждовен ден...:)


пп а може би това с ваксините е някакъв експеримент, за процента покорни хора?..не знам, но времето ще си покаже, интересното предстои..
Категория: Други
Прочетен: 564 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: anetta
Категория: Други
Прочетен: 317100
Постинги: 218
Коментари: 789
Гласове: 864
Календар
«  Юни, 2021  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930